Dit jaar hebben we helaas afscheid moeten nemen van André en Hetty. André heeft 9 jaar actief deelgenomen aan het bestuur van Upendo Daima Nederland, Hetty maar liefst 12 jaar. De straatkinderen in Mwanza hebben veel aan hen te danken. Gelukkig hebben we twee nieuwe enthousiaste bestuursleden gevonden. Jeanine de Groot en John Miltenburg. John schrijft over zichzelf:

‘Marga ken ik van ’t verzetje, het koor in Utrecht waar zij ruim 20 jaar geleden lid van was. Enkele keren doneerde ik aan UDN. Zo’n 10 jaar geleden was ik in Mwanza en mocht ik met haar en haar staf werken aan hun toekomst. Onder de indruk was ik van de inzet en resultaten van de mensen die daar de straat op gaan om straatjongens te spreken en met hen te werken aan een betere toekomst. Bijzonder vind ik hoe mijn, ons geld rechtstreeks zijn weg vindt naar de directe hulpverlening. Doeltreffend vanwege de eerste opvang, het back home traject dat daarop volgt en het vangnet daaronder dat Malimbe Family heet. Graag draag ik nu een klein steentje bij als lid van het Nederlandse ‘bestuur’ dat fondsen voor dit mooie werk probeert te vinden.’