Een nieuwe ontwikkeling in Mwanza is de grote toename in straatkinderen doordat de scholen vanwege Corona gesloten zijn. Kinderen worden door andere kinderen overgehaald om hun huis te verlaten en de vrijheid van de straat te ervaren. Juma was een van deze kinderen. Doordat hij overdag niet naar school kon, sprak Juma veel af met kinderen uit de buurt. Deze kinderen hadden ervaring met het straatleven en de vrijheid was zeer aanlokkelijk voor Juma. Eenmaal op straat merkte hij hoe zwaar het leven op straat is, hij moest bedelen voor zijn eten, moest vechten voor zijn bezittingen en had geen veilige plek meer om te slapen. Gelukkig heeft Upendo Daima hem gevonden en hem weer kunnen herenigen met zijn familie. Zijn vader en groot moeder zijn heel blij dat hij weer terug is. Inmiddels gaat hij ook weer gewoon naar school.