Stel je voor: Je hebt keihard gestudeerd voor je examens en je bent geslaagd! Na veel onzekerheid over de schoolkosten, krijg je een paar weken voordat je mag beginnen eindelijk te horen dat het schoolgeld binnen is en dat je vervolgopleiding veiliggesteld is. Je gaat vier weken naar school en… de hele school brandt af. 

Helaas is dit bittere werkelijkheid voor Meshack en Faustine. Na hun eerste vier weken brandde hun school helemaal af en zitten ze weer thuis. Er zijn wel plaatsen op andere scholen, maar Upendo Daima heeft momenteel niet genoeg geld om hen weer naar school te sturen.

Om hen te helpen zijn we een crowdfundingactie gestart. Deze kan je hier vinden. Helpt u mee om Faustine en Meshack weer naar school te krijgen? 

https://www.gofundme.com/f/help-meshack-en-faustine-uit-de-brand