Paulo is een 12 jaar oude jongen uit Mwanza. Op jonge leeftijd heeft zijn vader het gezin verlaten en zo werd zijn moeder verantwoordelijk voor hem en zijn jongere broertje Chenja. Om voor de jongens te zorgen, moest ze bedelen. Paulo en Chenja gingen niet naar school, maar moesten meehelpen met bedelen. Omdat zij nog zo jong en schattig waren, brachten zij meer geld binnen dan hun moeder. 

Het straatteam van Upendo Daima heeft meedere keren gesproken met Paulo en zijn jongere broertje, die uiteindelijk besloten mee te gaan naar het Back Home House. Daar kregen ze begeleiding, gezonde voeding en een veilig dak boven hun hoofd. Het team van Upendo Daima heeft inmiddels de moeder opgespoord. Zij begeleiden haar, zodat ze straks weer voor haar eigen kinderen kan zorgen.

Paulo en zijn jongere broertje verblijven inmiddels al een paar maanden bij Upendo Daima. Ze gaan naar school en in hun vrije tijd spelen ze veel voetbal. Paulo wil later profvoetballer worden, net als zijn idool Paul(o) Pogba!